Koristekukka kuvakaruselliin Koristekukka kuvakaruselliin

Draamallinen konsertti

Ollaan ihmisiksi

Lauantai 27.7. klo 18.00,            Alajokisali

Aika jätti – Juice Leskinen elää

Juicen levyjä on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Ollaan ihmisiksi -draamallinen konsertti kunnioittaa taiteilijan henkistä perintöä. Juicen kappaleet Viidestoista yö, Marilyn ja Musta aurinko nousee ovat yhtä kiinteä osa suomalaista mielenmaisemaa kuin rantasauna, koivukuja ja taskulämmin Kossu. Maamme eturivin artistit ja näyttelijä-laulajat esittävät Juicen tuttuja ja tuntemattomiakin kappaleita, lyriikka pääosassa.

Ollaan ihmisiksi -esitys maalaa kuvan Juicesta kansakunnan ajattelijana, herkkänä lyyrikkona, romantikkona ja myös rankkana ravistelijana. Mitään näköispatsasta Juicen muistolle tuskin tullaan näkemään, mutta sitäkin enemmän persoonallisia ja hulvattomia tulkintoja Juicen kappaleista.

Mikko Alatalo ja Juice; Tampereen kasvatit, kaverukset, bändikaverit ja pitkäaikaiset kollegat. Mikko esittää heidän yhteisestä tuotannostaan lempikappaleensa sekä kertoilee laulujen välissä ennen kuulemattomia Juice-anekdootteja.

Antti L J Pääkkönen, Nora Raikamo, Anna-Maija Jalkanen ja Kate Viljamaa ovat näyttelijä-laulajia, tuttuja mm. Kaupunginteatterin ja Suomen Kansallisteatterin lavoilta. Ohjaaja Markku Arokanto on monipuolinen mies: ohjaamisen lisäksi hän on näytellyt sekä teatterissa että elokuvissa, ja ehtinyt 80-luvulla jopa levylaulajaksikin. Marko Puro ottaa pianistina koko bändin haasteen vastaan; Juicen tekstit saavat tilaa nousta esiin tuoreella tavalla.

Tervetuloa vaikuttumaan: Juicen ajattelu on ajankohtaisempaa kuin koskaan!

Ohjaus: Markku Arokanto

 

Lavalla nähdään:

Mikko Alatalo, laulu                                          

Antti L J Pääkkönen, laulu

Nora Raikamo, laulu

Anna-Maija Jalkanen, laulu

Kate Viljamaa, laulu

Marko Puro, piano

 

Facebook