Koristekukka kuvakaruselliin Koristekukka kuvakaruselliin

Mikko Harju

Lauantai 27.7. klo 22.15,            Laskeutuva Perhonen

Popahtavaa iskelmää soittava Mikko Harju on yksi tämän hetken suurimmista nousevista tähdistä. Mies julkaisi vuonna 2016 omakustanteisen singlen Mä olen tässä, joka nousi Spotifyn 50 kuunnelluimman kappaleen listalle. Kappale poiki levytyssopimuksen ja Harjun debyyttialbumi Sinä olet elämä ilmestyi toukokuussa 2018. Albumi sisältää mm. paljon radiosoittoakin saaneet hitit Sinä riität ja Taivas ei oo rajana ja sitä on Spotifyssa striimattu yli 20 miljoonaa kertaa.

Harju on tunnettu positiivisista ja kannustavista sanoituksistaan ja sydäntä liikuttavista rakkauslauluista, jotka kannustavat tavoittelemaan unelmia ja lohduttavat riittämättömyyden tunteesta kärsiviä.  Mies kirjoittaa kappaleita omasta elämästään ja kokemuksistaan, asioista, joita hän kuulee, näkee ja kokee. Harju on maininnut musiikillisiksi esikuvikseen Ed Sheeranin ja Juha Tapion, joista jälkimmäiseen miestä on verrattukin.

Karismaattinen mies on saanut kuulijat puolelleen niin tunteikkaalla tulkinnallaan, läsnäolon taidollaan kuin valloittavalla hymylläänkin. Yleisö äänestikin Mikko Harjun vuoden 2018 Iskelmä-gaalassa vuoden tulokkaaksi.

 

Kotisivu

Facebook

Instagram