Koristekukka kuvakaruselliin Koristekukka kuvakaruselliin

matti ja teppo

Lauantai 27.7. klo 21.00,           Juhlateltta

Veljesduo Matti ja Teppo on tanssittanut lavoilla ja viihdyttänyt konserttisaleissa jo 50 vuoden ajan. Duo nousi suursuosioon vuonna 1969, jolloin he aloittivat esiintymiset tanssilavoilla ja tekivät ensilevytyksensä Jos olet onnellinen. Seuraavana vuonna julkaistiin läpimurtohitti Kissankultaa, joka nousi listaykköseksi.

Sen jälkeen listahittejä onkin ollut useita. Matin ja Tepon tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Näitä polkuja tallaan, Mä joka päivä töitä teen, Kaiken takana on nainen, Pöytä täyteen, Näin se kesäloma toimii, Minä rakastan sua, Kunnon mies, Pidä itsestäsi huolta, Cara Mia ja Vauhti kiihtyy. Kaksikon kultarajan ylittäneitä levyjä on myyty Suomessa hiukan yli miljoona kappaletta, mikä tekee heistä toiseksi parhaiten Suomessa myyneen artistin Eppu Normaalin jälkeen.

Puolitoista miljoonaa myytyä levyä, 31 kultalevyä, 8 platinalevyä ja 3 tuplaplatinaa! Lisäksi Matti ja Teppo on palkittu mm. Iskelmä-Finlandialla, kahdella Emma-patsaalla, Vuoden tanssittaja -palkinnolla sekä Vuoden vaikuttaja -palkinnolla.

Ja edelleen, 50 vuotta myöhemmin, Matti ja Teppo ovat ajankohtaisia. Duo aloittaa syksyllä 50 v-juhlavuoden kiertueensa ympäri Suomen. Ja ovathan veljekset esiintyneet rap-duo JVG:N 2017 julkaistulla biisillä ja musiikkivideolla Matti & Teppo.

 

Kotisivu